Nolte Logic Keukens


Toplijn Keukens heeft naast haar eigen maatwerk productiekeukens ook een keukenprogramma genaamd Nolte Logic. Dit zijn keukens met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding; robuust, met de nodige finesse afgewerkt, en de betrouwbaarheid die u van de Duitse producent mag verwachten.
Binnen het adviesteam van Toplijn Keukens schuilt meer dan 60 jaar keukenervaring. Écht praktische oplossingen en bouwkundig advies op maat. Tot voor kort gericht op het midden en hogere segment, maar met het Nolte Logic programma is Toplijn Keukens in staat om elke doelgroep te bedienen. Wij kijken verder dan de keukenruimte alleen; hoe is de lichtinval? Hoe is de “routing” in huis? Waar liggen de pijnpunten? Wat zijn uw eisen en wensen? Na een grondige analyse wordt een totaalplan gemaakt wat vaak verrassend uitpakt. Wat betekent Toplijn Keukens voor u, wanneer u kiest voor een Nolte Logic keuken?

5 jaar volledige garantie op de keuken.
De garantie en service wordt door Toplijn Keukens verzorgd. Geen lange wachttijden, maar snelle en flexibele service waar Toplijn Keukens al jaren om geroemd wordt. Tevens is er de mogelijkheid de garantietermijn tot tien jaar te verlengen.  

Top Service
De grote plus van het Nolte Logic keukenprogramma is dat u profiteert van de superscherpe prijzen, maar tegelijkertijd ook de garantie heeft dat u de expertise, betrouwbaarheid en service van 35 jaar Toplijn Keukens ter beschikking heeft. Toplijn Keukens is een klein bedrijf met korte communicatie lijnen, met direct antwoord op al uw vragen.

Flexibel
Door de kleinschaligheid van Toplijn Keukens, de eigen werkplaats en spuiterij, is Toplijn Keukens in staat om naast het Nolte Logic keukenprogramma creatieve oplossingen te bedenken voor ogenschijnlijk onoplosbare problemen.

Eigen werkplaats
Het Nolte Logic keukenprogramma heeft fantastische keukens maar uiteraard wel met uniforme maatvoeringen die in keukenland gemeengoed zijn. Door het bezit van een eigen werkplaats is er de mogelijkheid om uw keuken met een paar subtiele details een eigen identiteit te geven. 

Snelle levering
Levertijd van uw keuken in vijf weken. Indien spoed vereist is, kan dit worden verkort tot 3 weken.

Geweldige prijs-kwaliteit verhouding
Solide, robuuste keukens, vervaardigd met een  “punktlichheit” die u van de Duitse producent mag verwachten. Dit alles tegen een uiterst scherpe prijs.

Van A tot Z
Toplijn Keukens draagt zorg voor het ontwerpen, inmeten , bestellen, plaatsen en nazorg van uw keuken. Indien gewenst kan Toplijn Keukens u alles uit handen nemen. Het verwijderen van uw oude keuken, installatiewerk, stuuk- en tegelwerk, t/m oplevering. Dit alles met één aanspreekpunt, uw vertrouwde adviseur.