Maatwerk Keukens


Toplijn Keukens staat al bijna 35 jaar bekend om zijn maatwerk oplossingen. Er wordt de tijd genomen voor uw woonsituatie waarbij alle aspecten van de keuken tegen het licht gehouden worden. Niet enkel de keukenruimte zelf staat hierin centraal. De aangrenzende leefruimtes hebben allen invloed op het uiteindelijke keukenplan. De bouwtechnische achtergrond binnen het adviesteam maakt dat in veel gevallen een verrassend keukenplan gerealiseerd wordt. Uw keukenplan wordt vervolgens in de eigen werkplaats met spuiterij vertaald naar een handgemaakte, ambachtelijke leefkeuken.

Duurzaam product
Met een Toplijn Keuken heeft U gegarandeerd een keuken met een ongekende levensduur. Toplijn Keukens gebruikt enkel de hoogste kwaliteit houtsoorten, werkblad materialen en hang- en sluitwerk. Alle houtsoort materialen zijn rondom waterwerend uitgevoerd en niet slechts aan zichtzijdes. Bij het spuitwerk wordt gebruik gemaakt van twee componenten lakken voor een optimale harding, de afwerking met blanke lak zorgt voor een uitermate krasvast eindresultaat. De Blüm voorraadladen zijn volledig uittrekbaar, zelfsluitend, en hebben een zeer hoog draagvermogen.   

Oog voor detail

Toplijn Keukens onderscheidt zichzelf door zijn secuurheid en oog voor detail. Deze kenmerken vinden wij ook terug bij onze klanten. Kleine, doch belangrijke details aan de keuken maken het verschil. Denk hierbij onder andere aan doorlopende houtnerven, minimale naden bij zowel werkblad, apparatuur als fronten, verstekken van plinten en stollen wanden, en een zeslaags spuitprocedé.  

Betrouwbaar advies
Binnen het Toplijn adviesteam schuilt 60 jaar aan keuken- en bouwtechnische ervaring. Hierdoor krijgt u echt betrouwbaar advies op maat. Op basis van uw bouwtekening wordt een keukenplan gerealiseerd dat samensmelt met de rest van uw interieur.   

Ontspannen gesprek
Bij Toplijn Keukens voelt u zich direct op uw gemak. In een ontspannen sfeer gaan wij op zoek uw ideaalkeuken zonder tekendruk of tijdslimiet.  

Directe communicatie
Door de kleinschaligheid van Toplijn Keukens zorgt ervoor dat u jarenlang van uw keuken kunt genieten door top service te verlenen. Een fijn gevoel.   plijn Keukens heeft u altijd te maken met één adviseur die uw aanspreekpunt is gedurende het gehele proces. Van het eerste gesprek tot oplevering. Door deze korte communicatielijnen heeft u altijd de flexibele en accurate service die u wenst.   

Trends en innovatie
Toplijn Keukens loopt voorop met innovaties, en is in staat om snel te anticiperen op de nieuwste trends en designs. Samen met de ideeën van uw adviseur leidt dit tot een eigentijds keukenplan.  

Perfecte nazorg
Van A tot Z 
Toplijn Keukens draagt zorg voor het ontwerpen, inmeten , produceren, plaatsen en nazorg van uw keuken. Indien gewenst kan Toplijn Keukens u alles uit handen nemen. Het verwijderen van uw oude keuken, installatiewerk, stuuk- en tegelwerk, t/m oplevering. Dit alles met één aanspreekpunt, uw vertrouwde adviseur.