Foto's pand 022

Over Toplijn Keukens

Toplijn Keukens: geen gewoon keukenbedrijf
Toplijn Keukens zag in 1980 het levenslicht in de kleine garage van Henk zijn ouders en heeft in haar bijna 35-jarige geschiedenis verschillende fases doorlopen. In de eerste jaren werden enkel keukens geplaatst. Vijf jaar later startte Henk daadwerkelijk met het produceren van keukens. Drie jaar later ging Henk een samenwerking aan met Wim Borsje. Wim had al een lange carrière in enerzijds de scheepsinterieurbouw en anderzijds in het produceren van keuken-speciaalmeubelen. In 1989 werd het huidige pand in ’s-Hertogenbosch aangekocht  waardoor de capaciteit aanzienlijk vergroot werd.

Toplijn Keukens kent geen standaardoplossingen
Elke keuken is maatwerk. Omdat Toplijn Keukens alles in haar eigen werkplaats produceert kan zij maatoplossingen bieden. Door praktisch gebruik te maken van de ruimte en een flexibel ontwerp ontstaan verrassende en functionele oplossingen. Mede daardoor is het mogelijk om ook andere ruimtes, zoals een bad- of kleedkamer in dezelfde materialen en stijl te verwezenlijken, waardoor een eenheid in de gehele woning gecreëerd wordt. Doordat het productieproces van uw keuken van begin tot einde behandeld wordt door eigen medewerkers kan een hoogwaardig eindproduct gegarandeerd worden. Toplijn Keukens beschikt over een eigen hightech lakcabine waardoor uw keuken in meer dan 7.000 verschillende kleuren geleverd kan worden, van diep mat tot super hoogglans. Toplijn Keukens biedt u een ruime keuze aan houtsoorten, composieten en metalen.

Budget geen beperking
Toplijn Keukens kan elk budget bedienen door het opnemen van het Nolte Logic keukenprogramma. Dit programma met fantastische prijs-kwaliteitverhouding geeft ieder de mogelijkheid de voordelen van Toplijn Keukens te ervaren. Daarbij zult u ontdekken dat er voor elk budget een keuken is die geheel op uw wensen is afgestemd. Maak een afspraak en laat u inspireren in de onlangs vernieuwde showroom van Toplijn Keukens.